vineri, 19 octombrie 2007

Scumpirea Rogvinetei

Rovigneta se scumpeşte de anul viitor cu 70 la sută. Potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, majorarea preţului a fost programată încă din anul 2002 printr-o ordonanţă de urgenţă care prevede alinierea treptată a preţurilor până la nivelul din Uniunea Europeană.

De la 1 ianuarie, rovigneta de o zi pentru autoturisme va costa un euro. Preţul celei pentru şapte zile va varia între 3 şi 5 euro, în funcţie gradul de poluare al maşinii.

Cei care vor cumpăra rovignetă pentru 30 zile vor plăti între 6 şi 10 euro.
Taxa de drum valabilă 6 luni va costa între 15 şi 25 de euro, iar pentru un an, între 28 şi 40 de euro.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale susţine că aceasta este ultima majorare a rovignetei. Anul trecut, rovigneta s-a scumpit cu 20%.


Deci fratilor .... amu fara suparare .... la ce drumuri avem e bine ca ne-au marit rogvinetele ca doar avem drumuri "excelente" si e ft scumpa intretinerea acestor drumuri de calitate "superioara" .... pe langa asta din cate am auzit azi la stiri si benzina se scumpeste si restul produselor .... asa ca traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul ... dar totusi timpul acesta ne va ucide incet incet, iar daca n-o va face el in cel mai scurt timp ne va omori tzara asta de care ma satur pe zi ce trece tot mai mult.


Inca o data FELICITARI GUVERNULUI !!! (vba lu` Dani :daca vedeti ce-am scris io aci impuscati-va)

Un comentariu:

Anonim spunea...

e normal ma.. cum altfel ar face ei un ban in plus? =))