joi, 11 octombrie 2007

Ptr fetele infidele :D o mica demonstratie

Deci infedelitatea este cel mai urat mod de a sfarsi o relatie din punctul meu de vedere. Eu personal n-o suport. Tipul din urmatorul filmuletz este un exemplu a unui barbat furios care afla ca nevasta l-a inselat ...Nu sunt de acord cu aceasta modalitate de razbunare sincer .Nici o fiinta umana nu merita acest tratament dar as vrea sa va intreb ce ar trebui sa pateasca persoanele infidele dupa parerea voastra?




7 comentarii:

Anonim spunea...

Orice discutie vrei sa abordezi, e ok, dar asta mi s-a parut tampita... chiar nu vad rostul filmuletul aluia, un taran idiot, se vede si din ce face si si dupa cum e imbracat... poti ceva mai bun Cata!
e ok ca tipa o fo fost infidela, dar poti pedepsi o femeie isi in alt mod

Anonim spunea...

nu vruiam sa spun ca e ok ca o fost infidela, ci ca este ok subiectul, dar hai sa nu il tratam cu violenta aia... ca nu imi place...

Anonim spunea...

Smack the bitch ! Ma toia spre deosebire de tine , pe mine, arhanghel al frumusetii nu m`o inselat niciodata nici una , INCA :))

Finish spunea...

RUpe :X =))
Favoritttttt ? Ce's cu mesajele alea cu taste? =)))))

Anonim spunea...

BATUTA SI FUTUTA !!!

Anonim spunea...

un dopitoc,daca o satisfacea pe deplin nu il insela si asta nui un mod de razbunare un cretin barbatul puli:)))

Anonim spunea...

Bai pe bune, e nasola faza, frate nu se fac de astea. Suntem animale poligame, nu putem trai doar cu o persoana. Si oricat de rau ar fi fost inselat tipul, mi s-a parut chiar nasol felul in care a reactionat. Pai cred ca si eu ca saraca fata s-a dus la altul