marți, 23 octombrie 2007

Noi reguli de circulatie

Special pentru soferi!!!

De ieri ( 22.10.2007) guvernul României a votat două legi esenţiale pentru şoferi :

1.
Limita legală în localităţi va fi de acum 60km/h în loc de 50 km/h.

2. Se scoate obligativitatea examenului în cazul suspendării permisului de conducere.

Mie unu personal mi se par ambele decizii luate cu cap. Sunt sigur ca de acum încolo nu se vor mai crea aşa multe ambuteiaje şi aglomeraţia va fi redusă.
În schimb prima decizie are două tăişuri : pe lângă partea bună adică fluenţa traficului apar riscurile mai mari de accidente , si când zic accidente ma refer la cele în care sunt implicaţi pietoni.
Astea fiind spuse : Ne vedem pe străzi.

3 comentarii:

Radu spunea...

Ba, ce sa zic, mie mi`e indiferent :D
De acuma n`o sa mai merg cu 59/h, o sa merg cu 69/h :D

Anonim spunea...

stii cum e Radu? cand era inainte cu 50.. daca mergeai cu 60 nu te oprea.. doar daca te prindea cu 61.. asa era regula.. acu poti sa mergi cu 70 linistit.. sa zicem ca e o idee buna.. dar faza cu examenu era buna sa stiti.. asa macar si soferii batrani care au uitat regulile de circulatie le mai invatau odata.. nu strica la nimic ba din contra era ff bine..

@sa nu va mirati ca s-a votat a doua lege.. toti parlamentarii sunt bosorogi =))

Anonim spunea...

am gresit =)) so prima lege e aiurea.. eram somnoros =)).. potrivit unor studii cresterea cu 5% a limitei de viteza aduce o crestere cu 10% a numarului de accidente si cu 15% a numarului de victime.. noi suntem singura tara care a ridicat limita vitezei.. ar trebui sa ne gandim prima data la vietile omenesti si dupa aceea la binele politicienilor..