vineri, 2 noiembrie 2007

Siguranta Nationala

Procurorul Marian Sântion, consilierul Ministrului de Interne, este urmărit pas cu pas de o echipă profesionistă de filaj. Joia trecută, ziariştii de la „Jurnalul Naţional” au surprins cel puţin 8 persoane pe urmele procurorului Marian Sântion. Dotaţi cu maşini, motociclete şi scutere, filorii l-au urmărit pe procuror pe mai multe străzi din Bucureşti, fâcând tot posibilul să nu îl scape din ochi. Potrivit jurnaliştilor, "filarea magistratului a fost făcută cu siguranţă de profesionişti. Argumentul îl reprezintă echipa atât de mare şi de diversificată şi procedurile de abordare a "ţintei". Maşinile folosite există în dotarea mai multor structuri ale Internelor."
Marian Sântion a revenit în Ministerul de Interne după câteva luni de absenţă. El a cerut verificarea a 32 de chestori, funcţii de conducere în Ministerul de Interne, pentru a vedea dacă aceştia au avut probleme de corupţie sau au fost colaboratori ai securităţii. Printre cei vizaţi se numără preşedintele Agenţiei Naţionale Antidrog, Pavel Abraham, Dan Fătuloiu, fostul şef al Inspectoratului General al Poliţiei, sau Costică Silion, Şeful jandarmeriei Române.

Antena 3


Deci incep sa cred ca-n tara asta nimeni nu e sigur :| .Daca si consilierul ministrului de interne a ajuns sa fie urmarit atunci ce sa mai zic de oamenii de rand? Traim intr-o tara plina de mafioti si de excroci , sincer pe zi ce trece-mi doresc tot mai mult sa emigrez dar deh m-am nascut aici si pe deasupra-mi si place cat de cat in tara asta.
Si acum intrebarea vine : cum poti sa te simti sigur in tara asta cand chiar cineva la varf este vizat de aceste organe corupte?
Am urmarit acest caz la TV pe postul Antena 3 si m-am cam cutremurat umpic ... nuah asta este traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul

Un comentariu:

Anonim spunea...

mai mari mafioti sunt cei din politica ma =)) .. unii dintre ei sunt implicati in asa ceva.. dau bani ca sa urmareasca pe altu sau sa pateasca ceva altul