sâmbătă, 10 noiembrie 2007

Pic Oradea se deschide în 22 noiembrie

Pic Oradea se deschide în 22 noiembrie
ORADEA - Orădenii vor avea înainte de sărbătorile de iarnă încă un mare magazin pentru a-şi face cumpărăturile. Este vorba de Grupul Pic, care va deschide hypermarketul din Oradea în 22 noiembrie 2007.

Magazinul, care se întinde pe o suprafaţă de 55.000 metri pătraţi, este situat pe Calea Borşului nr. 28 (la un kilometru de podul de cale ferată). Pic Group a fost înfiinţat în 1991 de fraţii Ilie şi Cornel Penescu (proprietarii clubului de fotbal FC Argeş), având operaţiuni de producţie, comerţ şi distribuţie a produselor alimentare, transport de marfă, construcţii şi servicii de taximetrie, precum şi o editură.

Sursa: Jurnalul Bihorean

Eu tot am auzit de anu trecut ca se face la Oradea cel mai mare Mall din Romania pe fostul teren al fabricii "Infratirea" dar vad ca tot in faza de proiect este. S-a deschis de atunci Real, acuma urmeaza Pic dupa aia BILA ... eh noi sa fim sanatosi si s-avem bani :-j. Sper sa nu fie vrajeala faza cu mallul :(

Un comentariu:

Anonim spunea...

PIC se va deschide pe Borsului, se vor deschide 2 supermarket-uri Super Plus, 2 Penny Market-uri, din care unu pe Tudor Vladimirescu, se va deschide un complex de magazine si birouri in fosta P-ta Mare si un Iulius Mall, in locul fabricii infratirea.. daca vrei detalii sa ma intrebi..