marți, 13 noiembrie 2007

Pentru cei mai multi dintre tineri, dormitorul este locul in care isi exprima cel mai bine personalitatea. Fie ca este vorba despre un dormitor “dezastru”, in care mizeria si mobila veche troneaza in camera impanzita de hainele aruncate peste tot, fie ca este unul “cuminte”, aranjat de mama, pe a carui pat sta asezata o cuvertura inflorata, ori altul “rebel”, in care proprietarul si-a pus vizibil amprenta, improvizand cateva scaune sau lipind postere ori fotografii de vacanta pe pereti, sau pur si simplu un dormitor “clasic”, ori unul “modern”, fara gust, toate acestea insumeaza un registru in care se incadreaza dormitoarele tinerilor romani de conditie medie.

Pentru ca toate acestea sa devina doar o amintire, in noul show de la Prima TV, “Pimp my bedroom”, spatiile deplorabile, vor fi transformate in adevarate opere de arta, “afrodisiace vizuale si tactile”, o explozie de culoare, o picatura de tehnica si un car de originalitate, pentru a innebuni femeile ce indraznesc sa-i treaca pragul.

Responsabili cu schimbarea, nu doar a unui dormitor ci si a vietii proprietarului acestuia, sunt emblematicii, nebunii, antieroii, cool, uncool si in acelasi timp zeflemitorii, carismaticii, poetii si umoristii prezentatori… Parazitii. In jurul lor se va construi emisiunea “Pimp my bedroom”, un format in care se vorbeste de amenajarea unui dormitor, dar nu ca scop ci ca mijloc.

Pe parcursul show-ului veti avea ocazia sa descoperiti o alta latura a celor trei Paraziti.
Schitele pentru interior vor fi facute de designerul incognito al emisiunii, a carui infatisare nu va fi dezvaluita.

Asadar, nu pierdeti “Pimp my bedroom” cu Parazitii, in fiecare sambata, numai la Prima TV.

Sursa

Aici aveti genericul emisiunii




Si o mostra =)) abia astept emisiunea :D


2 comentarii:

Anonim spunea...

please PARA pleasee PIMP MY BEDROOM !

Anonim spunea...

incepem sa ne americanizam pe zice trece.. asta e copia emisiunii "Pimp My ride".. si X-Zibit fiind rapper de ce sa nu fie si la noi la fel? asa ca i-au ales pe cei de la Parazitii.. o sa ma uit si eu sa vad ce e de ea dar cand e vb de Parazitii nu ma pasioneaza..